divendres, 18 de setembre del 2015

Comencem quart

Som els nens de 4t i us volem dir que aquest curs han vingut dos nens nous, la Judit i el Pablo, esperem que estiguin molt a gust amb nosaltres i que s'ho passin molt bé. Som una classe que ens divertim perquè ens respectem i no fem enfadar als altres. Per això, els nens nous estaran molt bé amb nosaltres. Som treballadors però massa xerraires. Ens agrada fer treballs en equip perquè aprenem a compartir, ens ajudem, a vegades ens barallen però ho arreglem parlant.
La nostra classe és molt calorosa perquè hi toca molt el sol al migdia, però és molt bonica, tenim moltes plantes. Està plena de llibres i de dibuixos. Tenim dues pissarres la Fina i la Blanca i el Serafí és l'ordinador.
La nostra mestra es diu Marga, és molt divertida i s'ha comprat unes bambes de color rosa per córrer més. Li agrada que treballem i que ens escoltem els uns als altres.
Per aquest curs tenim uns propòsits: ser més treballadors, no parlar tant, no jugar amb el material, no dir paraulotes, tancar la motxilla, seure amb l'esquena recta, i només beure aigua amb l'ampolla cada canvi de classe o quan pugem del pati.
Esperem que feu comentaris al nostre bloc.
Fins aviat!
                                                                                       Nens i nenes de 4t

6 comentaris:

  1. hola amics soc en Sergi com esteu jo vaig be i vosaltres a mi en el folck i torres em va be i tu marga adeú fins aviat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sergi, nosaltres també estem molt bé. Et trobem a faltar, segur que t'ho passes molt bé a la teva escola nova. Fins aviat!! Nens i nenes de quart i Marga

      Elimina
  2. Ja comencem el curs treballan de valent i molts proposits dificils de complir
    familia Erin

    ResponElimina
  3. Vinga valents i valentes!!! A complir aquests propòsits!!! Familia Vania

    ResponElimina
  4. Molta sort a tots i a totes.Segur que ho conseguireu!! Familia Carla

    ResponElimina