divendres, 16 de febrer del 2018

Sortida al Museu del gas



Avui, amb els companys i companyes de l'escola hem anat al museu del gas, que estava situat a Sabadell. Quan hem arribat, el primer que hem fet ha sigut esmorzar l'entrepà. Finalment amb vingut dos monitors que es deien Jordi i Cristina i ens han separat en dos grups: 3r i 4t. Nosaltres hem anat amb el Jordi i els de 3r amb la Cristina.
Hem entrat en una sala i ens han fet seure amb uns seients. Quan han acabat de parlat, han posat el vídeo... i després ho hem comentat.
Hem fet una activitat per grups on hi havia moltes energies, com l'eòlica, la solar... i ens han posat com en una sala que hi havia a la paret informació de cada energia i el Jordi ens ha donat un paper per respondre unes preguntes.
Acabat, hem anat a un lloc que hi havia quatre taules amb diferents coses per provar a cada espai.
Finalment quan vam acabar els espais, hem canviat de monitor.
Ara la Cristina ens ha parlat sobre una cosa que era per descarregar un llamp. Han agafat a l'Ilisen de voluntari i quan la Cristina li donava a un botó, l'Ilisen anava apropant al metall un pal que duia a la mà amb un altre metall. Després han fet uns experiments que portaven preguntes.  Per acabar, hem sortit a fora per esperar als de tercer i anar a dinar a un parc.
El parc tenia uns tobogans gegants i hi havia un que era molt bonic perquè et feia massatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada