dijous, 18 d’octubre del 2018

Ja fem tercer


Hola som els nens i nenes de tercer i aquest any han vingut dos nens nous, la Noa i el David. Tots som  una pinya, som molt amics i també som molt xerraires. Ens agrada molt treballar.Som molt juganers. Ens agrada molt llegir i  també fer matemàtiques. Quan juguem tots junts ens divertim molt i ens entenem molt bé.

Quan entres a la classe veus sis grups  de taules. Si mires a la dreta veus un calendari i al costat hi ha dues pissarres, una de normal i 
l´altra digital. Si mires just davant veus la taula de la Marga la mestra. Al fons hi veus uns reptes  per resoldre, són els nostres projectes d'enguany. A la prestatgeria hi ha les calculadores i les caixes de problemes i d' històries.També hi ha moltes plantes i alguns llibres. A sota hi ha els penjadors, les carpetes de plàstica i els diaris per no tacar les taules.Les motxilles les tenim a les cadires. A les prestatgeries tenim les caixes de plàstica i els llibres de castellà i anglès. Així és la nostra classe. Esperem passar-ho molt bé i aprendre molt aquest curs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada