dimecres, 20 de maig del 2015

Educació en valors

En començar aquest curs hem tingut la sorpresa de tenir una nova àrea, Educació en valors, en definitiva estem treballant la manera de viure més feliços i de millorar el benestar dels que ens
envolten. Hem fet jocs per expressar les nostres emocions, ens hem tranquil·litzat com una granota, hem parlat de com ens sentim i de com ens veuen els altres. També hem vist alguns audiovisuals i hem parlat de la por, de l'esforç, de la resiliència, del treball en equip,... Per acabar hem pensat en contes que ens parlen dels valors, i us els volem ensenyar.

Totes aquestes activitats ens han servit per millorar com a persones i per ser més feliços. Però tots veiem la FELICITAT de manera diferent,... té gust de maduixa, és de color blau com la pluja, és de color verd i té forma de flor, té una forma estranya, té un color tan especial que només es pot somiar, no es pot veure, té gust de xocolata, té forma de papallona, és de color groc i té gust de llimona, és llarga i alegre i...de vegades dura fins que s'acaba.

 SI CONFIES EN TU MATEIX I ESTAS SATISFET DE LES TEVES CAPACITATS I DEL TEU COMPORTAMENT, SERÀS MÉS FELIÇ!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada