dimarts, 7 de juny del 2016

Projecte de col.laboració intercentres de Tr@ms

Fem un projecte  amb l'Escola Proa per conèixer-nos aprenent a utilitzar el correu electrònic. Plantegem aquesta activitat com una més de les tasques de l'àrea de Llengua catalana, a més de fomentar l'exercici de la llengua escrita, possibilita l'adquisició d'un seguit d'habilitats informàtiques. Tanmateix, el projecte pretén engrescar els alumnes a conèixer d'altres nens i nenes de la seva edat que viuen en un entorn diferent del  seu.
Es vol també, dinamitzar la utilització de les tecnologies de la informació i fomentar la coordinació entre el professorat de les escoles de Tr@ms.
El primer trimestre vam enviar un correu amb l'arxiu adjunt a un company de l'altra escola, els hi vam explicar com som i quines són les nostres aficions i també els vam enviar una felicitació de Nadal. Ells també ens van enviar uns contes i unes felicitacions molt boniques. El segon trimestre els vam enviar una màquina de fer deures, perquè segur que a ells també els hi fa molta mandra fer-los, van estar molt contents. Ells ens van enviar uns contes molt divertits. El tercer trimestre hem fet una trobada per videoconferència. Ens ha agradat molt conèixer als nostres companys virtuals.




1 comentari: